Verkiezing NVP award 2019.
Petra Smits heeft gisteravond in een bomvol Nederlands Pluimvee Museum een super mooie presentatie gegeven over de mmmEggies. Ze was als 1e aan de beurt. Vervolgens las Alex Janssen de mmmEggies een ode voor. (deze is terug te vinden op deze site onder blog) Daarna hebben NEPLUVI en Stichting Agri Facts hun presentaties gegeven. Uiteindelijk is Stichting Agri Facts(STAF)* als winnaar verkozen! Gefeliciteerd met het mooie beeldje!
De prijs werd uitgedeeld door de voorzitster van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders, Hennie de Haan, vanwege hun15 jarig bestaan. Gastspreker op deze avond was minister van LNV, Carola schouten.
Petra heeft haar namens de mmmEggies een presentje aangeboden: een mooi kistje met foldermateriaal, ei-oorbellen, een lustrumfoto van de mmmEggies en natuurlijk heerlijke Nederlandse eieren!

*Deze jonge organisatie neemt de waarheid zeer serieus en checkt met wetenschappelijke kennis de conclusies welke in onderzoeksrapporten worden opgetekend en stelt ze aan de kaak.
De meest recente missie van Staf is de aanpak van onjuist en vanuit dierenrechtenactivisten-perspectief ingekleurd lesmateriaal op de Nederlandse basisscholen.