Wat een mooie dag gister! Een bijeenkomst in Deventer bij de Mariahoeve, Oxe bij familie Kloosterboer. We werden hartelijk ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. We kregen te horen van de gastvrouw Nathalie Kloosterboer dat wij als mmmEggies goed bezig zijn!!
Altijd fijn om terug te horen van iemand uit een andere tak van de sector. Het was een inspirerende vergaderlocatie van alle gemakken voorzien!
Eerst de groepsfoto gemaakt met de aanwezige mmmEggies, en een foto van het bestuur bij de Blij met een Ei/mmmEggies aanhanger. Hierin vervoeren we onze promotiespullen als we naar een beurs of evenement gaan, en vandaag ging deze dus mee naar de mmmEggiedag.
Daarna hadden we een druk dagprogramma dat geopend werd door onze voorzitter Petra. Vervolgens hebben enkele mmmEggies hun verhaal verteld waar ze mee bezig zijn. O.a. over social media, boerderij educatie, en een mooi inspirerend betoog van onze mmmEggie Anja. Geertjan Kloosterboer vertelde over Teamagro en gaf een inkijkje op zijn bedrijf. Al met al een zeer mooie waardevolle dag waarna iedereen weer vol energie huiswaarts keerde. Wij gaan weer aan de slag met mooie activiteiten om het Nederlandse ei te promoten!