Van 6 tot en met 9 februari waren de mmmEggies op de Gezondheidsbeurs in Utrecht. Het was continue druk in de stand waar veel mensen met ons een eitje tikte aan onze nieuwe stand tafel. Aan deze tafel gingen we in gesprek met de beursbezoekers. Een gevarieerd publiek: van scholieren tot professionals in de voedsel en gezondheidswereld.  Een goede, gezellige sfeer met veel ruimte tot gesprekken over de gezondheid van eieren, de stempel op de eieren was voor veel mensen nog een ei-opener want veel mensen denken dat in de supermarkt alleen NL eieren liggen. Maar nu weten ze waar ze op het ei moeten kijken en dat als ze info over het bedrijf waar het ei vandaan komt de eicode app moeten downloaden. Er werd ook veel besproken wat je allemaal kunt maken van die heerlijke eieren. De nieuwe flyer ging vaak in de tas mee naar huis. ‘Fijne, leerzame gesprekken zowel voor ons als voor de beursbezoeker. Heel mooi om te doen en zo het ei te promoten.

Elke dag konden bezoekers het aantal eieren in de pot raden. Aan het einde van de dag maakte een mmmEggie de winnaar bekend die naar huis kon met vier toegangskaarten voor Museum Corpus, het museum waar Blij met een Ei onlangs een interactief spel over eieren heeft geopend.

De dames van foodtruck ’t Je van het loket hebben ons via de stand houders lijst gevonden en benaderd voor evt een samenwerking. Dit liep geweldig. Wij hebben de dames voorzien van kakelverse eieren zodat ze tijdens de beurs heerlijke omelet rollen konden banken met allerlei ingrediënten. De rij bij de foodtruck stonden alle dagen rijen dik dus eieren werden er op de beurs genoeg gegeten.

Met aan de overkant van de stand Rudolf van Veen aan het koken konden we het toch niet laten om zijn stand roze te kleuren.