Sinasappelpudding
"Lekker makkelijk, gezond en zo op tafel!"Sinasappelpudding
Benodigdheden
500 ml sinasappelsap,
110 gr suiker,
150 ml melk,
5 eieren,
1 el maizena
Bereidingswijze
* Sap verwarmen, klop de eieren met suiker luchtig en wit.
* Voeg maizena toe en goed mengen.
* Schenk een beetje warme sap toe terwijl je blijft roeren. Voeg langzaam al roerende de rest toe om klontjes te voorkomen.
* Schenk terug in de pan, voeg de melk toe. Verwarm langzaam en blijf roeren om de eieren en maizena te garen en om aanbranden te voorkomen.
* Als het vrij dik is geworden de pudding van de warmtebron halen, iets af laten koelen en verdeel over glaasjes of schaaltjes.
* Minimaal 4 uur, maar liefst een nacht volledig af laten koelen.
* Serveren met slagroom en stukjes sinaasappel

Dit recept is van