Sinasappelpudding

"Lekker makkelijk, gezond en zo op tafel!"

Dit recept is van

Ada

Sinasappelpudding

Benodigdheden

500 ml sinasappelsap,

110 gr suiker,

150 ml melk,

5 eieren,

1 el maizena

Bereidingswijze

* Sap verwarmen, klop de eieren met suiker luchtig en wit.

* Voeg maizena toe en goed mengen.

* Schenk een beetje warme sap toe terwijl je blijft roeren. Voeg langzaam al roerende de rest toe om klontjes te voorkomen.

* Schenk terug in de pan, voeg de melk toe. Verwarm langzaam en blijf roeren om de eieren en maizena te garen en om aanbranden te voorkomen.

* Als het vrij dik is geworden de pudding van de warmtebron halen, iets af laten koelen en verdeel over glaasjes of schaaltjes.

* Minimaal 4 uur, maar liefst een nacht volledig af laten koelen.

* Serveren met  slagroom en stukjes sinaasappel

Dit recept is van