Omeletrolletjes met ham

"Om je vingers af te likken!"

Dit recept is van

Miljonairszandkoek

Benodigdheden

100 gram boter

100 gram bloem

25 gram poedersuiker 

1 ei

50 gram boter

50 gram suiker

50 ml golden syrup

1 blik zoete gecondenseerde melk

150 gram melkchocolade

50 gram boter

Bereidingswijze

voor het koekjesdeeg

* Boter met bloem, ei en poedersuiker in een kom door elkaar mixen.

* Het deeg in een rechthoekige bakvorm met bakpapier bakken in een oven op 160 graden C ongeveer 25 minuten.

* Ondertussen maak je de karamellaag van: 50 gram boter met 50 gram suiker en 50 ml golden syrup en 1 blik zoete gecondenseerde melk.

* Doe dit in een pannetje en blijf roeren totdat de boter is gesmolten en de suiker is opgelost. Dit duurt ongeveer 7 minuten. Je hebt dan donkere karamelsaus.

* Giet dit over de deegbodem en laat afkoelen.

* Voor de chocolade laag smelt de melkchocolade in 50 gram boter en  giet dit over de karamel laag  zodat deze helemaal bedekt is.

Laat het afkoelen en smullen maar

Dit recept is van