Omeletrolletjes met ham
"Om je vingers af te likken!"Miljonairszandkoek
Benodigdheden
100 gram boter
100 gram bloem
25 gram poedersuiker
1 ei
50 gram boter
50 gram suiker
50 ml golden syrup
1 blik zoete gecondenseerde melk
150 gram melkchocolade
50 gram boter
Bereidingswijze
voor het koekjesdeeg
* Boter met bloem, ei en poedersuiker in een kom door elkaar mixen.
* Het deeg in een rechthoekige bakvorm met bakpapier bakken in een oven op 160 graden C ongeveer 25 minuten.
* Ondertussen maak je de karamellaag van: 50 gram boter met 50 gram suiker en 50 ml golden syrup en 1 blik zoete gecondenseerde melk.
* Doe dit in een pannetje en blijf roeren totdat de boter is gesmolten en de suiker is opgelost. Dit duurt ongeveer 7 minuten. Je hebt dan donkere karamelsaus.
* Giet dit over de deegbodem en laat afkoelen.
* Voor de chocolade laag smelt de melkchocolade in 50 gram boter en giet dit over de karamel laag zodat deze helemaal bedekt is.
Laat het afkoelen en smullen maar

Dit recept is van