Ingrid Janssen

"Een ei is er voor ieder moment"

Ingrid Janssen

 
Ik ben mmmEggie geworden omdat…
ik het  een super goed initiatief vind dat vrouwen uit dezelfde sector hun krachten hebben gebundeld om samen sterk te staan voor de promotie van hun product, namelijk het NL ei! Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen en daarom ben ik mmmEggie geworden.
 
mmmEggie zijn betekent voor mij:
Laten zien en vertellen aan de consument  wat we doen, energie halen uit hetgeen wat we doen. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt, en vind het leuk om samen iets te organiseren of te regelen. De positieve feedback en waardering die je krijgt, ook vanuit andere sectoren geeft aan dat we goed bezig zijn. Ik kan tegen  andere pluimveehoudsters ook alleen maar kan zeggen: Sluit je bij ons aan want samen staan we sterk!
 
Het volgende zou echt iedereen moeten weten als het gaat om eieren:
 Een ei is er voor ieder moment, bij het ontbijt, de lunch of bij je warme maaltijd. Niets is dus zo veelzijdig als het ei. Tip, zorg dat je altijd wat gekookte eieren op je aanrecht of in je fruitschaal hebt liggen. Heb je trek neem dan een ei het zorgt voor een verzadigd gevoel en het  is ook nog eens een gezonde snack voor tussendoor!