Symposium Voeding in Beweging

Poort van Limburg Weert Werthaboulevard 1, Weert, Nederland

31 mei - Uitnodiging symposium: voeding en beweging Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 9 juni staat topsport centraal in Weert, dan vindt namelijk het Europees Kampioenschap Triathlon plaats. Op 31 mei trappen we af in de Poort van Limburg met het symposium Voeding in Beweging met ex-profrenner Bram Tankink als moderator. Tijdens […]

Gratis

Nijmeegse 4 daagse

nijmegen Nijmegen, Nederland

Ook dit jaar zijn de mmmEggies aanwezig bij de Nijmeegse 4 daagse De roze eieren zijn besteld. 17 t/m 19 juli staan we weer samen met ZLTO rijk van Nijmegen en Land van Cuijk langs de kant van de route. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Gratis

Agrarische dagen Someren

Smulderslaan 40 Someren Smulderslaan 40, Someren, Nederland

De mmmEggies willen 7 en 8 sept het gesprek graag aan gaan met burgers, consumenten op het terrein van de agrarische dagen in Someren. Ze zijn te vinden op Boer meets burger-plein. kinderen tm 12 jaar gratis

€10

Pluimveesymposium Leg 2019

Eersel Meerheide 200, Eersel

Door de vogelgriep in Belgie is het symposium verplaatst naar 25 sept 2019. De mmmEggies komen deze middag ook aan het woord. Wel even opgeven zie site hieronder.

Gratis

Wereldeidag

11 oktober 2019 is de dag van Wereld ei dag. In de week voor wereldeidag gaan de mmmEggies grote roze eieren verstoppen door heel Nederland. Wat er in het ei zit blijft geheim dit geven we prijs na wereldeidag via onze facebook pagina. Dus volg ons.

geen

|Wereldeidag

9 Oktober 2020 Wereldeidag De hele week zijn er roze eieren verstopt door het hele land. Maar op 9 okt wordt ergens in het land het gouden ei verstopt. Wie zal hem vinden.

Horeca beurs Leeuwarden

WTC expo Leeuwarden Heliconweg 52, Leeuwarden, Friesland, Nederland