De mmmEggies bestaan nu al bijna 5 jaar, wat een power wat een kracht krijgen jullie voor elkaar.
Met de uitspraak ruim 5 jaar geleden: wij geven ons bloot, op een kalender wacht ik als haan nog steeds op de juiste moment zonder gedender. Vele harten laten jullie beroeren en harder kloppen, met passie laten zien hoe je een ei moet promoten zonder te stoppen.

De charme, de flair, het frisse en vooral de spontaniteit, doet denken aan de uitstraling van een frisse jonge boerenmeid. De rose bloesjes die wapperen door weer en wind, met zoveel energie door het land als een lachend kind. De verschillen tussen de mmmEggies zijn soms best wel groot, maar door respect voor elkaar, geeft ieder zichzelf op eigen wijze bloot.

De ene mmmEggie die houd van afspraken en structuur, de ander kleurt of verft liever een grote houten kippenschuur Voor jullie mmmEggies gaan heel veel deuren open, en jullie weten met jullie passie het hele land in rose om te dopen Ook Vele politieke kleuren hebben inmiddels kennis gemaakt met de mmmEggie-kracht Dijksma, Geurts, Lodders, en nu ook onze minister Schouten, wie had dat verwacht. Juist het kakelen onder elkaar versterkt jullie passie en girlpower, en voelt het rose warme bad als een verfrissende promotie-shower.

De puurheid de passie is de kracht van dit grote succes en roem, laat jullie niet remmen en laat het niet bij 1 grote roze bloem. Werk voor de toekomst verder aan een heel groot kleurig boeket, met net zoveel passie en power blijven jullie dan aan zet. Ja beste mensen jullie mogen straks over de NVP award gaan stemmen….

Jullie gaan al dit rose actieve geweld toch niet afremmen !!!

Kukelekuuu

Alex Janssen