Chocolade bavarois

Chocolade bavarois

Chocolade bavarois "Heerlijk voor de feestdagen!" Dit recept is van Ada Chocolade bavarois Benodigdheden 5 blaadjes gelatine 2 eetl cacao 75 gram suiker 350 ml melk 2 eieren 250 ml slagroom Bereidingswijze *Gelatine weken in koud water. Cacao en suiker mengen met iets...
Crème Brulée met licor 43

Crème Brulée met licor 43

Crème Brulée met licor 43 "Lekker en feestelijk op tafel!" Dit recept is van Carla Crème Brulée met licor 43   Benodigdheden 300 ml slagroom1 vanille stokje1 ei3 eidooiers75 g basterdsuiker100 ml Licor 43Nog wat suiker voor het karamelliseren Bereidingswijze...
Sinasappelpudding

Sinasappelpudding

Sinasappelpudding "Lekker makkelijk, gezond en zo op tafel!" Dit recept is van Ada Sinasappelpudding Benodigdheden 500 ml sinasappelsap, 110 gr suiker, 150 ml melk, 5 eieren, 1 el maizena Bereidingswijze * Sap verwarmen, klop de eieren met suiker luchtig en wit. *...